Välkommen till 11-åringarnas

Tänk dig att du efter varje match kan svalka dig i Vänern tillsammans med dina lagkompisar och hundratals andra fotbollstjejer och fotbollsgrabbar - finns det något roligare än att få spela fotboll med sina kompisar och även umgås vid sidan av planen.
Nu har föreningarna IFK Skoghall DF (flickor) och Hammarö FK (pojkar) gått samman för att göra det möjligt för dig att få uppleva detta under en fantastisk sommarhelg vid Vänerns kant. 11-åringarnas Cup har visionen att bli den största fotbollscupen i landet för åldersgruppen - under 2017 gäller spel för flickor och pojkar födda 2006.
Och varje lag får spela sammanlagt minst sex matcher under de två cupdagarna första helgen i augusti.
Så skynda dig att säga till dina ledare att ni ska vara med på 11-åringarnas Cup på Hammarö den 5-6 augusti 2017 - ju tidigare laget anmäls, desto större chans är det att ni kommer med... för det är stor chans till fulltalig cup och då kanske inte alla får plats.
Vi ses väl i sommar!?

Välkommen!

Varma hälsningar
IFK Skoghall DF och Hammarö FK

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Etikettmoln